Mark van Langeveld Bilt. Ondernemersrecht Advocaten UtrechtMark van Langeveld is in 1993 be√ędigd als advocaat. Na aanvankelijk te hebben gewerkt in de algemene ondernemingsrechtelijke praktijk, is hij zich gaan specialiseren in het vastgoed. Vanaf 2000 is Mark met name werkzaam voor woningcorporaties die hij adviseert over vastgoedvraagstukken en volkshuisrechtelijke aangelegenheden. Daarbij werd hij veelvuldig ingeschakeld bij het vormgeven van de samenwerking tussen woningcorporaties en zorg- en/of onderwijsinstellingen. Op die manier heeft Mark een brede focus ontwikkeld voor maatschappelijke ondernemingen op het gebied van wonen, zorg & onderwijs.

Naast zijn expertise op het gebied van woningcorporaties heeft Mark ruime ervaring in het adviseren en begeleiden van onderwijsinstellingen en zorginstellingen in de care en cure met een focus op enerzijds de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van vastgoed en daarnaast op de samenwerking tussen verschillende maatschappelijke ondernemingen. Zo is hij veelvuldig betrokken geweest bij het vormgeven van de samenwerking tussen woningcorporatie, gemeente en onderwijsinstelling bij de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van een multifunctionele accommodatie, maar heeft hij ook zorginstellingen begeleidt bij de meest verregaande vorm van samenwerking, de juridische fusie.

Naast zijn werk als advocaat bekleedt Mark een aantal nevenfuncties, onder meer als toezichthouder bij een kinderopvangorganisatie. Hij weet daardoor als geen ander wat bestuurders en toezichthouders van een adviseur verwachten. In zijn vrije tijd is Mark op de golfbaan te vinden of op het hockeyveld waar hij al jaren het doel van zijn veteranenteam verdedigt.