Welkom bij advocatenkantoor Bilt. Wonen, Zorg & Onderwijs

Bilt. Wonen, Zorg & Onderwijs is een nichekantoor gespecialiseerd in het adviseren van woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen op het gebied van de volkshuisvesting, zorg of onderwijs, over vastgoedvraagstukken en aanverwante zaken. Door het bundelen van specialistische kennis en ervaring op het gebied van vastgoed en een gedegen kennis van de sectorspecifieke regelgeving die van toepassing is op woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, zijn de advocaten van Bilt. Wonen, Zorg & Onderwijs in staat om praktisch en ‘hands on’ te adviseren over alle aspecten van de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van vastgoed en de samenwerking daarbij.

Zo adviseren de advocaten van Bilt. Wonen, Zorg & Onderwijs bijvoorbeeld woningcorporaties en zorginstellingen over samenwerking in woonzorgcentra en het scheiden van wonen en zorg daarbinnen. Daarnaast adviseren de advocaten van Bilt. Wonen, Zorg & Onderwijs ook woningcorporaties en onderwijsinstellingen bij samenwerking in bijvoorbeeld multifunctionele centra of brede scholen.

Wij verwijzen u ook graag naar Bilt. Vastgoed Advocaten: de specialisten op het gebied van vastgoed en Bilt. Ondernemingsrecht: een nichekantoor gespecialiseerd op het gebied van ondernemingsrecht.